Personlig coaching online

Hos Trainimal Woman får du verktyg för guidning och fakta om träning. Alla medlemmar får tips på övningar med vägledning om utförande i film och bild. Som Premium-medlem har du dessutom kontakt med en personlig tränare som lägger upp dina personliga träningsprogram och följer upp din progression varje vecka.  

Styrketräning är inte rocket science. Egentligen är det ganska enkelt. De flesta har ett hum om vad man kan göra på gymmet och hur maskinerna fungerar. Hur man ska göra för att nå specifika mål och inte minst hålla motivationen uppe över tid, är lite knepigare.  

Förändringen sker när du rör dig utanför din ”comfort zone”. Du måste utmana dig och göra saker du inte gjort tidigare för att resultaten ska infinna sig. Det spelar ingen roll hur ofta du går på gymmet eller hur lång tid du spenderar där. Gör du samma övningar, samma repsantal på samma vikter, kommer du fortsatt vara samma du som idag.  

Filmade övningar med instruktioner 

Känner du dig obekväm på gymmet? Du är långt ifrån inte ensam. Alla verkar ha koll på vad de gör och den ena förståsigpåare efter den andra har åsikter i sociala media om vad man får och inte får göra. Plötsligt står du där på gymmet och funderar på vad det var de sa… Hur var det nu…? Inte för djupt, inte för brett mellan fötterna, inte… det finns så många ”inte” som ska undvikas att många avstår från att testa. Så ska det inte vara!  

I Trainimal Woman appen visar vi övningar i film och i bild, för att du enkelt ska kunna iaktta utförandet och göra likadant. Givetvis får du även rekommendationer om antal reps, set och vikter.  

Träna själv – eller med personlig tränare 

Som Basic-medlem har du genom appen tillgång till alla övningar och instruktioner för att kunna följa träningspass själv. Det passar väl för dig som har lite koll på träning och är van att motivera och pusha dig själv.  

Med ett Premium-medlemskap låter du i stället att låta en av våra personliga tränare hålla i taktpinnen. Vill du vara säker på att få den bästa mixen av belastning och övningar som utmanar dig mot dina mål, är ett Premium-medlemskap varmt att rekommendera.  
 
Personlig träning för dig som kvinna 

Våra personliga tränare är experter på träning för kvinnor i livets alla faser. Alla våra PTs har minst tre års erfarenhet från att coacha kvinnor med olika förutsättningar mot sina specifika mål. Som Premium-medlem hos Trainimal Woman får du tillgång till din egen utsedda PT som lägger upp träningsprogram utifrån dina förutsättningar.  

När du starta ditt medlemskap börjar du med att fylla i de uppgifter din tränare behöver veta för att kunna sätta samman rätt träning för att du ska nå dit du vill: målbild, hur ofta du har möjlighet att träna, fysiska förutsättningar etcetera  
 
Feedback nyckel till framgång 

För att du ska hålla motivationen uppe och inte falla för frestelsen att fuska håller din tränare koll på dig. Varje vecka går din PT igenom din logg och analyserar utförda pass och framsteg, för att säkerställa att du ligger i fas med förväntad utveckling. Som Premium-medlem får du även coachning av en utbildad kostrådgivare som lägger upp en måltidsplan för dina behov. 

I din feedback får du värdefulla tips och förklaringar om stegen du tar. Naturligtvis har du även möjlighet att ställa frågor om du kör fast eller stöter på frågor. Många uppger kontakten med coacherna och den löpande avstämningen som en viktig nyckel för framgång.  

Våra coacher finns här för dig 

Vilket medlemskap som passar dig bäst – Premium med personlig coachning och uppföljning av tränare, eller Basic med fri tillgång till alla verktygen i appen – vet du bäst själv. Det kan även vara så att du har olika behov vid olika tillfällen i livet.  

Välj helt enkelt det medlemskap som passar dig bäst. Börjar du med Basic är du alltid välkommen att koppla på en personlig tränare. Likaså är du alltid välkommen att ta en paus från din personliga tränare om du vill testa dina nyvunna kunskaper och flyga solo ett tag. Oavsett vilket medlemskap du väljer ger du dig själv förutsättning att ta tag i din hälsa genom träning och kost.   

Premium

Personal coaching

 • Your own personal trainer
 • Your own nutritional expert
 • Weekly feedback
 • Continuous adjustments to progress
 • Smart training diary
 • Exercise videos
 • 1100+ adaptive recipes
 • Smart meal plan and diet diary
 • Food substitute calculator

£99 per month

Read more

Basic

Simple and smart

 • Adaptive training program
 • Adaptive meal plan and diet diary
 • Exercise videos
 • 1100+ adaptive recipes
 • Food substitute calculator
 • Coachpool for your questions

£9,99 per month

Read more