Styrka för dig som kvinna

Trainimal Woman är experter på träning och hälsa för kvinnor. Sedan 2005 har vi coachat över 35 000 nöjda kunder. Vi har lång erfarenhet av såväl viktminskning, styrka för nyblivna mammor och prestationsinriktad styrketräning, som att motverka symtom i klimakteriet.

Så funkar Trainimal Woman

Personling coaching online

Hos Trainimal Woman får du verktyg för guidning och fakta om träning. Alla medlemmar får tips på övningar med vägledning om utförande i film och bild. Som Premium-medlem har du dessutom kontakt med en personlig tränare som lägger upp dina personliga träningsprogram och följer upp din progression varje vecka.

Träningsapp för kvinnor

Träna för styrka och gå ner i vikt med den bästa träningsappen för kvinnor. Appen är ditt verktyg för träning och kost – följ själv filmade övningar och recept i appen eller få personligt träningsprogram och måltidsplan av coacher som ger dig feedback i appen.  

Uppföljning av din utveckling

Våra medlemmar vet att coacherna gör en uppföljning varje vecka. Det gör att det känns lite svårare att ta den enkla vägen och strunta i de goda föresatserna. Men det är också en trygghet att veta att vi alltid finns där för att hjälpa och stötta när det känns som jobbigast.

Det kommer krävas en del av dig, tid och energi men det är väl investerade pengar. Det jag har mest nytta av var kostrådgivningen, jag trodde jag åt för mycket men jag åt för lite. Jag lärde mig att äta mer regelbundet och humöret var på topp! Det viktigaste jag tagit med mig från resan med Trainimal Woman är att det inte finns några förbud. Inte träna för hårt utan träna smart. 

Jacqueline

Efter min tid hos Trainimal Woman tar jag med mig att jag kan träna smart, jag kan ha roligt när jag tränar och behöver inte ta ut mig för att få resultat. Jag har lärt mig att kosten har stor betydelse men jag kan fortfarande äta gott och njuta av maten. Kosten gör nytta på ett sätt jag inte trodde tidigare. 

Susanne

Jag känner mig stark inifrån. Nu efter resan med Trainimal Woman tycker jag att jag känner mig stark i hela kroppen på helt annat sätt, även mentalt – jag känner mig förberedd på livet. Jag har en plan för hur min kost och träning ska se ut och jag har kunskapen om hur jag kan göra för ett leva ett balanserat och hälsosamt liv.

Renee

Tips om
träning, kost
& motivation

Vill du ha tips om hur du ska träna och äta? Prenumerera på Trainimal Womans nyhetsbrev för tips som enkla recept, träningsupplägg, mindset och hur du håller motivationen uppe.

Fråga

Svar

Fråga

Svar

Fråga

Svar