Allt började med tre mammor på Djurgården..

Idén till MammaFitness föddes redan 2004. Som nybakad PT och nyanställd på gymmet såg jag genast det stora behovet många som mammor hade. Jag behövde inte gå långt, jag var redan 3 barnsmamma då och kunde relatera till vad varje mamma gått igenom och att det saknades kunskaper inom mammaträning. Jag tog saken i egna händer och blev Sveriges första mammatränare.

Den digitala versionen av MammaFitness uppstod strax efter att mina tvillingar föddes. Nu var det upp till bevis, att praktiskt visa att det jag lärde ut till andra mammor fungerade även på mig. Jag gav mig själv ett år och kom i den bästa form jag någonsin varit. Jag var starkare, hade mycket mer energi än tidigare och var redo för nya utmaningar. Men tvillingarna krävde ju sitt så jag planerade att vara hemma extra länge.

Det tyckte inte mina kunder var någon bra idé, de väntade otåligt på att jag skulle komma tillbaka och fortsätta träna dem. Jag föreslog att jag skulle ge dem träningsprogram per mejl och att de skulle rapportera sina framsteg. Det fungerade och snöbollen var i rullning. Kundernas vänner hörde av sig, vännernas vänner… jag drunknade i mail, bilder och filmer. Lösningen på kaoset var att vi skapade en unik sajt för att kunna hantera onlineträning på ett effektivt men ändå personligt sätt.

Idag har vi blivit den ledande digitala aktören inom träning och kost för mammor och har hjälpt över 30.000 kvinnor!

MammaFitness har vuxit till 30 tränare och kostrådgivare, tusentals och åter tusentals nöjda mammor bekräftar att vi är på rätt spår och vi fortsätter utvecklas i vår ambition att vara en naturlig del av mammornas liv.

Välkommen till MammaFitness!

Grundare Olga Rönnberg